🚀💥🚀 Konios Project 🚀💥🚀


Merhaba değerli takipçilerim, bugün sizlere Zodiaq isimli değerli bir proje ve bu projeye ait ico sürecinden bahsedeceğim. Teknolojinin hızla gelişimi interneti hayatımızın merkezine yerleştirdi. Artık hepimizin evinde, hatta evleri geçtim ceplerinde internet mevcut, internet olmadan kendimizi eksik hisseder hale geldik.
Teknoloji tabi ki geliştirilmeye devam etti ve bu gelişimler bizleri blok zincir teknolojisi ile tanıştırdı. Hayatın hemen her alanında yaşanan problemlere farklı çözümler üretme fırsatını bizlere sunan blok zincir teknolojisi finans dünyasındaki problemlerin çözümü için dijital bir kripto para olarak Bitcoin terimini hayatımıza soktu. Merkezi bir yapıya sahip finans dünyasında özellikle para transferleri ve değişimleri gibi işlemeler hem uzun süre alıyor hem de büyük sermaye sahibi bankalar tarafından yüksek komisyonlara maruz bırakılıyor. İşte bu ve bunun gibi problemlere çözüm olarak geliştirilen Bitcoini ise bir çok alternatif kripto paranın icadı takip etti ve bambaşka bir ekonomik düzenin ilk adımı atılmış oldu.
Geleceğin finans sisteminin ilk adımı olan bu kripto paralar kripto para borsalarında işlem görmekte ve özellikle geçtiğimiz yıl içinde yatırımcısına inanılmaz miktarda kar sağlayan yatırımlar tüm dikkatlerin bir anda kripto para piyasasına çevrilmesine sebep olmuştur. Bu yüksek karlara bağlı olarak bu bir yıllık sürede kripto piyasalardaki yatırım miktarı 10 kat birden artmış ve bugün 270 milyar dolara kadar ulaşmıştır.
1.png
Bugün incelemekte olduğumuz Zodiaq projesi ise kripto paralar ve geleneksel (fiat) paraları aynı çatı altında toplayacak bir banka platformu olarak geliştirilmiştir. Zodiaq projesinin kendine özel bir swift kodu ve swift lisansı bulunmakta olup para transferlerini hem kripto para hem de fiat para olarak yapmaya olanak sağlayacaktır.
Zodiaq projesi sağladığı hizmetleri ile kripto para işlemlerini her inşa için kolay hale getirerek piyasa katılımı konusunda da piyasalara hareket getirecektir. Bugün binlerce insan kripto piyasaları takip ediyor fakat kripto para ile fiat arasında ki işlemlerin zorluğu sebebiyle sistem dışında kalıyor. İşte Zodiaq platformu kripto para ile fiat para arasında bir köprü vazifesi görerek işlemleri en kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirecek.
2.png
Zodiaq platformu içinde ZOD sembolü ile tanıtılan bir kripto para geliştirilmiştir. Ethereum platformunda ERC 20 standartlarında geliştirilen ZOD token için şu anda ön satış yapılmakta olup 1 adet ZOD token için 0,1 dolar fiyat belirlenmiştir. Projeye yatırım yapmak için gerekli ödemeler BTC ve ETH olarak kabul edilmektedir. Ön satış için 57 milyon 430 bin token satışa arz edilmiş olup ön satış hard cap hedefi 5 milyon 743 bin dolardır. Projenin minimum yatırım alma hedefi (soft cap) 1,5 milyon dolar, maksimum yatırım alma hedefi (hard cap) ise 24 milyon 535 bin dolar olarak belirlenmiştir.
Ön satışı takiben topluluk satışı gerçekleştirilecek ve ico süresince 1 adet ZOD tokne 0.2 dolar olarak satılacaktır. Ön satışta toplanan yatırım %50 pazarlama, %20 proje geliştirme, %10 yasal işlemler, %10 altyapı işlemleri %5 güvenlik, %5 operasyon giderleri olacak şekilde değerlendirilecek, topluluk satışında toplanan yatırım ise %40 geliştirme, %20 pazarlama, %15 altyapı, %10 güvenlik, %10 yasal destek ve %5 operasyon giderleri olacak şekilde kullanılacaktır.
Toplam token miktarının %80i yatırımcılar, %10’u proje ekibi, %7 proje ortakları, %3 ödül programı olacak şekilde dağıtılacaktır.
Fiat para ve kripto para arasında bir bağ kuracak olan ve tüm insanlar için kripto para yatırımını, kullanımını ve transferlerini kolaylaştıracak olan Zodiaq projesinin tanıtımına burada son verirken projeye ait sosyal medya hesaplarını aşağıda siz değerli okuyucularım için paylaştığımı bildirir ve hepinize bol kazançlar dilerim.

 ZODIAQ-Distribution-696x348.jpg

Authored by: duyhenry
Personal:

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Review ICO - The Must.io Project

🚀🚀 INGOT Coin Bridging Markets |

💎MAGNUS💎World's First Robotics and A.I. Automation Token 🔥🔥